BESTELFORMULIER HOEVEWINKEL

 

Onze feestgerechtjes voor kerst en oudejaar kunnen vanaf nu ook online besteld worden.

Deze kunnen afgehaald worden :

24/12: 13u-16u

25/12: 11u-13u

31/12: 13u-16u

 

Mogen wij u heel vriendelijk melden dat we na dinsdagavond helaas geen bestellingen meer kunnen aanvaarden...

De planning wordt dan opgemaakt en de uren zijn dan gevuld met alle verwerking.

Uiteraard zijn jullie dan nog meer dan welkom om gewoon langs te komen tijdens de openinsuren om te kiezen uit ons aanbod.

We doen ons best om steeds te zorgen voor een mooi en gevarieerd aanbod.

Onze excuses voor bepaalde dingen die mislopen of voor de soms lange wachtrijen. We proberen alle maatregelen zo goed mogelijk na te leven. 

Een dikke dank-je-wel voor jullie trouwheid en hopelijk kunnen we binnenkort weer genieten van meer persoonlijk contact!

Tessa en Carl xxx

Geef hierna uw bestelling door:

Vermeld eenheden naast uw aantal (kg, gr, stuks, standaard).
De vermelding 'standaard' zijn basisverpakkingen die we in de winkel gebruiken. (bv +/- 450 gehakt in vacuumzak).

bijv. burger: 6 stuk of 3 x 2 stuk
bijv. rumsteak: 3 stuk van 200gr
bijv. spaghettisaus: 2 x 500gr

We benaderen zoveel mogelijk uw gevraagde bestelling qua aantal en/of gewicht.
Indien bepaalde vragen niet in te vullen zijn, brengen we u zo snel mogelijk op de hoogte
Alle gevraagde hoeveelheden worden in de mate van het mogelijke vacuum volgens de meeste efficiënte wijze verpakt, tenzij anders gevraagd.

 

FEEST
Ons feestassortiment kan besteld worden voor ophaling op - 24/12: 13u-16u - 25/12: 11u-13u - 31/12: 13u-16u Bestellingen voor kerst tem 20/12 Bestellingen voor eindejaar tem 27/12
Mangalica vleeshapjes, limousin rundvlees en hoevekip 300g pp
Mangalica vleeshapje, limousin rund en hoevekip 300g/pp
feestelijk gepresenteerde schotel met mangalica vleeswaren, gebakken limousin rosbief, hoevekip, pastasalade, rauwe ham salade en mini broodjes.
lokaal gemaakte garnaalkroket en oud Brugge kroket
onze hoevekip gevuld met huisgemaakte farce met fine champagne saus (vanaf 4 personen)
huisgemaakte hertenragout met een rode wijn saus
mangalica, limousin, hoevekip, lam, fazant, eend, hert
NIEUW: mangalica, limousin, lam, hoevekip, scampi, zalm en kabeljauw (vis van de vismijn Oostende) 300 g/pp
stoofpotje van lokaal lam met worteltjes en raapjes
garnaal en oud Brugge (elk 6 stuks)
lokaal gemaakte aardappelkroketjes (diepgevroren - 6 pp)
feestelijk gepresenteerde charcuterie van het huis en lokale kazen
onze befaamde vol-au-vent (inclusief koekje)
lamsvlees en wild
dun worstje van licht gekruid lam en rundsgehakt (ongeveer 60gr per stuk) lekker in de pan én op de barbecue
GROENTEN EN FRUIT
CAPTCHA
Bewijs dat u geen robot bent.
7 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.